top of page
אופן הכנה
הוראות:
1. חמם את התנור ל 190 מעלות צלזיוס.
2. הרתיחו מים בסיר בינוני. בינתיים, קלפו את תפוחי האדמה וחתכו לפרוסות.
3. מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים למים הרותחים ומבשלים 5 דקות או עד שהם מתחילים להתרכך (שלא יהיו רכים לגמרי).
4. סדרו את תפוחי האדמה החתוכים במחבת.
5. במחבת אחרת מחממים שמן או חמאה, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים למשך 5 דקות או עד שהבצל מתחיל לקבל צבע חום-זהוב. מוסיפים את הפטריות, המלח והפלפל השחור.
ממשיכים לטגן עוד כמה דקות עד שהפטריות מתבשלות והנוזלים התאדו.
6. מוסיפים את השמנת ומבשלים על חום נמוך. יש לערבב מידי פעם.
7. שופכים את הרוטב מעל תפוחי האדמה ומפזרים מעליו את הגבינה. מבשלים בתנור למשך 10 דקות או עד שהתפוחי אדמה משחימים.
bottom of page