top of page

הסופלה של עידן

עידן בלוי ז"ל

Empower
Growth

עידן היה קשרג גדוד 13.

באותה שבת השחורה עידן היה במוצב בנחל עוז, שם נלחם בגבורה ובאומץ רב.

עידן היה קצין מסור, אכפתי לפקודיו ומקצועי מאין כמוהו.

אהב את הצבא, אהב את התפקיד והתוכנית היתה להיות מפק"צ טירונים של מסלול הקשרגים, במרץ.

עידן הכיר את ליהי במסלול ומאז היו ביחד, צמודים ואוהבים, 3 שנים.

עד לאותה שבת....

עידן האהוב השאיר הורים ו2 אחיות, חברים רבים, חברה ומשפחה מורחבת, כולם מתגעגעים וכואבים


זה לא סתם עוד סופלה. זה הקינוח שעידן הכי אהב.
דודה שלו נהגה להכין תמיד כמות כפולה בסופי השבוע של עידן בבית, כדי שהקינוחים יספיקו לו גם לשישי וגם לשבת. 

הוא הכי אהב לאכול סופלה עם גלידת וניל.

לחצו כאן
לקריאת הסיפור של
עידן בלוי ז"ל

מצרכים

ל6 מנות:
250 גרם שוקולד מריר
⅓ כוס שמן
3 ביצים
⅓ כוס סוכר
קורט מלח
2 כפות ליקר שוקולד או ברנדי - לא חובה
2.5 כפות קורנפלור
20-30 גרם קמח שקדים

להגשה:
אבקת סוכר
גלידת וניל

אופן הכנה

מחממים תנור ל190 מעלות
משמנים היטב כוסות אישיות שמתאימות לאפייה בתנור.
בקערה ממסים יחד שוקולד ושמן עד לקבלת תערובת אחידה ודלילה.
מוסיפים את הליקר ומערבבים.
בקערת מיקסר מקציפים ביצים, סוכר ומלח לתערובת תפוחה, אוורירית ובהירה.
מוסיפים את תערובת השוקולד ומקפלים בעדינות כמעט עד שאחיד. מוסיפים את הקורנפלור ואבקת השקדים ומקפלים עד שמתקבלת תערובת אחידה
יוצקים את הבלילה לכוסות ואופים במשך 10-15 דקות או עד שהעוגות תפוחות ויציבות בשוליים אך עדיין רוטטות ורכות במרכז.
מגישים חם עם אבקת סוכר וגלידת וניל.

bottom of page