top of page

טרמיסו

רועי דאוי ז״ל

Empower
Growth

רועי גדל בירושלים, מפקד כיתה בגדוד צבר, חטיבת גבעתי.

רועי היה ילד צנוע ועניו, מנהיג שדגל בגישת "מים שקטים חודרים עמוק".

הייתה ברועי הכרת הטוב , כבוד והודיה על כל דבר קטן.

היה מפקד למופת.

רועי נפל בתאריך 31.10.2023 בקרב בצפון רצועת עזה, בן 20 בנופלו.


כשרועי היה חוזר מהצבא, אחותו, עדן, הייתה מכינה את העוגה הזאת המון לכבודו, זו הייתה המנה האהובה עליו.

לחצו כאן
לקריאת הסיפור של
רועי דאוי ז״ל

מצרכים


2 חבילות ביסקוטים

אספרסו / 5-6 כפיות נס קפה עם מים חמים

לפני ההגשה- קקאו

לקרם:

2 מיכלים שמנת מתוקה

250 גרם גבינת מסקרפונה 40%

חבילה אינסטנט פודינג וניל

חצי כוס חד פעמי סוכר



אופן הכנה

מתחילים בהכנת הקרם- מקציפים למשך 1-2 דק עם השמנת עם הסוכר, 

מוסיפים את גבינת המסקרפונה והאינסטנט פודינג עד להתייצבות של הקרם.

טובלים את הביסקוטים בקפה ומניחים בתבנית.

מעל שכבת הביסקוויטים שופכים שכבה של קרם.

חוזרים על כך פעמיים

מכניסים להתייצבות במקרר לשעתיים לפחות (עדיף ללילה שלם)

לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו.


bottom of page