top of page

עוגת הביסקוויטים של אודיה

אודיה סוויסה ז״ל

Empower
Growth

לחצו כאן

אודיה נולדה בתאריך 27/12/1990 בעיר לוד, שם גם גדלה והתחנכה. בת שלישית לאזקיאל ואביגיל ז״ל, אחות לליאורה וליאת, ואמא של רומי בת ה6 וליה בת ה3.

הייתה אישה מאושרת, שמחה, תמיד חגגה את החיים, וכן גם אוכל היה חלק בלתי נפרד מחיה.

תמיד הצחיקה את כל הסובבים אותה.

אודיה נרצחה בשבעה באוקטובר 2023, כ״ב בתשרי התשפ״ד, בשבת השחורה,

בת 32 בנופלה.

המטבח אף פעם לא היה הצד החזק של אודיה, אבל כשהיא כן הייתה במטבח היא עשתה את זה על הצד הטוב ביותר. תמיד נעזרה באחיותיה וקיבלה מהן טיפים.

תמיד אהבה מתכונים קלים, לא מסובכים, וקצרים וזה בדיוק מה שמתחבר יחד עם עוגת הביסקוויטים שהיא פשוטה, קלה להכנה וטעימה מאוד.

לקריאת הסיפור של
אודיה סוויסה ז״ל

מצרכים

חבילת ביסקוויטים

2 שמנת מתוקה 38%

1 גביע גבינה לבנה תנובה

2 חבילת אינסטנט פודינג וניל

1 כוס חלב

2 כף סוכר


לציפוי:

100 גרם שוקולד מריר

חצי מיכל שמנת מתוקה 38%

אופן הכנה

מתחילים בהכנת המילוי לעוגה: מקציפים בקערה עמוקה את השמנת המתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וחלב עד לקבלת קרם אחיד.

בתנועות קיפול מוסיפים את הגבינה הלבנה לבלילה.

בכלי נפרד מניחים את החלב.

טובלים  את הביסקוויטים בחלב לשניות בודדות עד שהם טיפה רכים, ונזהרים שהם לא ייקרעו או יתפוררו בזמן הטבילה.

מסדרים את הביסקוויטים הטבולים זה לצד זה בתבנית אפיה עד למילוי כל תחתית התבנית.

מורחים שליש מהקרם כך שיצפה את הביסקוויטים.

יוצרים כך עוד שתי שכבות של ביסקוויטים וקרם ושמים במקפיא לכחצי שעה.

ממסים במיקרוגל שוקולד ושמנת לציפוי, חצי דקה בכל פעם, ומערבבים.

ממשיכים עד שכל השוקולד נמס והתערובת חלקה ומבריקה.

יוצקים את הציפוי על העוגה. מעבירים למקרר לשלוש שעות לפחות (אפילו רצוי ללילה, יותר טעים)

bottom of page