top of page

עוגת הגזר של מאיה

מאיה פודר ז״ל

Empower
Growth

לחצו כאן

מאיה נולדה בתאריך 26/11/1997, 

בת בכורה לאילה ואבי, ואחות גדולה לאליה והללי, וחברה (הכי טובה) של רבים.

מאיה סיימה שנה א׳ בלימודי קולנוע באוניברסיטת תל אביב, כשהתקבלה למגמת הפקה,

היא רצתה לעשות סרטים עם סוף פתוח.
מאיה, סיפור החיים שלך נשאר הכי פתוח שאפשר, עזבת אותנו בשיאך, ולעד נזכור ונאהב אותך.

מאיה נרצחה בשבת השחורה, 7.10.23 במסיבת הנובה ברעים.


עוגת הגזר הזו זו העוגה גזר המיתולוגית של פוארטו, מקסיקו, שם קנתה אותה כשטיילה. כשחזרה לארץ מהטיול הגדול לא הפסיקה לדבר על העוגה עד שהשיגה את המתכון, ומיד שלחה את המתכון לאחותה שתכין לה.

לקריאת הסיפור של
מאיה פודר ז״ל

מצרכים


150 גר׳ סוכר חום

100 גר׳ סוכר לבן

חצי כף קינמון

150 גר׳ שמן

50 גרם חמאה רכה

4 ביצים

כפית תמצית וניל

4-5 גזרים מגורדים

280 גר׳ קמח לבן

2 כפיות אבקת סודה לשתייה

קצת מלח


לציפוי-

150 גר׳ אבקת סוכר

גבינת שמנת (225 גר׳)

100 גר' חמאה רכה

כפית תמצית וניל



אופן הכנה

לערבב סוכר חום ולבן, חמאה, תמצית וניל וקינמון לתערובת אחידה.

להוסיף שמן ולערבב, ביצים ולערבב.

אחרי זה להוסיף את הגזר.

קמח, אבקת סודה ולבסוף מלח.

מעבירים לתבנית גדולה או 2 אינגליש קייק.

30-35 דק׳ בתנור של 180 מעלות.

מוציאים ונותנים לעוגה להתקרר.

את כל המרכיבים של הפרוסטינג לערבב עד שיוצאת תערובת אחידה .

ברגע שהעוגה התקררה לחלוטין לשים מעל ולשמור במקרר (זה מייצב את העוגה).

bottom of page