top of page

בורקס בשר של יניב

יניב בראון ז״ל

Empower
Growth

נולד ברחובות להוריו, קרלין ואשר, ביום ז' בחשוון תשמ"ז (9.11.1986).
יניב התעניין במטוסים מאז ומתמיד, ולכן לקראת גיוסו לצה"ל ביקש לשרת כפקח-טיסה באחד מבסיסי חיל-האוויר, אך בקשתו לא נענתה והוא בחר לשרת בחיל-השריון. הוא התגייס בדצמבר 2004, עבר טירונות וקורס נהגי טנקים והצטרף לגדוד 82 של חטיבה 7.
ביום ט"ז בתמוז תשס"ו (12.7.2006) נפל יניב בקרב במלחמת לבנון השנייה תחת התקפה רבת היקף לאורך גבול לבנון.

יניב היה בן תשע-עשרה וחצי בנופלו, והוא היה לחייל הראשון שנקבר בחלקה הצבאית בבית-העלמין במודיעין. הותיר הורים, אח ואחות.

יניב בראון ז״ל
לקריאת הסיפור של 

מצרכים

חבילת בצק עלים

חצי קילו בשר טחון

רוטב סויה

אבקת מרק עוף

קטשופ

מלח

פלפל

כף קמח

ביצה

אופן הכנה

מטגנים את הבשר במחבת
מתבלים ברוטב סויה, אבקת מרק עוף, קטשופ, מלח פלפל.

לקראת סוף הטיגון מוסיפים כף קמח על מנת לספוג את הנוזלים.

פורשים את בצק העלים ויוצרים עיגולים, ממלאים כל עיגול בצק בכף-כף

וחצי מתערובת הבשר ומקפלים לצורת בורקס.

מברישים בביצה.
אופים בתנור על 180 מעלות עד להזהבה.

  • Facebook
  • Instagram

© 2015 כל הזכויות שמורות למתכון עם זיכרון.

bottom of page