top of page
מצרכים
הבשר:
1 ק"ג בשר טחון
ביצה אחת
בצל גדול
פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
תבלינים לפי הטעם
רוטב אדום:
על בסיס רסק עגבניות.
אופן הכנה
אופן הכנה:
להפשיר ולרכך את הבשר.
לשבור ביצה על הבשר.
לקצוץ את הבצל לחתיכות קטנות.
לקצוץ את הפטרוזיליה.
לפזר מעט מלח פלפל שחור ותבלינים.
בקערה לערבב יחד על פי הסדר: בשר, ביצה, בצל, פטרוזיליה, מלח, פלפל ותבלינים (ניתן להוסיף קמח כדי שהעיסה תהיה דביקה יותר).
להכין כדורים ולבשל ברוטב האדום.
bottom of page