top of page
מצרכים
פילה מושט
תפוחי אדמה
גזר
גמבה
פלפל צ'ילי אדום חריף
שום
כוסברה
גרגירי חומוס מבושלים
חריס מתוקה- ביטון
לימון כבוש
לימון רגיל
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה וחריפה
שמן
אופן הכנה
מנקים את הדגים, שוטפים וסוחטים עליהם מיץ לימון.
בסיר שטוח שמים שמן, פרוסות תפוחי אדמה, פרוסות גזר, רצועות גמבה וצ'ילי חריף- מטגנים מעט הכל.
מוסיפים את השום, כוסברה ולימון כבוש.
ניתן להוסיף גם גרגירי חומוס מבושלים.
בקערה מכינים את הרוטב- מלח, פלפל,כוסברה קצוצה, פפריקה מתוקה וחריפה, חריסה מתוקה (ביטון), מוסיפים שמן ומים ומערבבים.
טובלים את הדגים ברוטב ומסדרים בסיר, מוסיפים מים לרוטב שנשאר בקערה ושופכים הכל לסיר.
מבשלים כ- 20-30 דקות.
מכניסים לתנור גריל לכמה דקות.
bottom of page